DB Logo_White and no base
Square

PROJECTS  >  Frobisher

With this project the brief from the owners was to help an expanding family to find more room and to open the back yard to the house, without over capitalising. To seamlessly join in with the existing style and make the addition become invisible with the existing house was critical.

We created an entertaining area including an outdoor kitchen with new stacking doors that open.A new garage was added onto the house with a loft area that becomes a kids rumpus.

The room also doubles as another bedroom which has added value to the original house as well as the added storage in the garage which is always important with kids.

The extension was finished with a new Colorbond roof which put the finishing touch to an outstanding looking renovation.